GI’ MIG LI’ EN PAUSE! Teaterforestillingen spiller for os (alle elever og personale) på Fontanaskolen STU fredag d. 18. august kl. 10.00

C:NTACT har skabt forestillingen GI’ MIG LI’ EN PAUSE! – fortællinger fra unge om udfordringer i uddannelsessystemet

”Hvordan kæmper man imod et system, hvor man ikke bare lige kan samle sig? Eller tage sig sammen? Og man ikke altid kan se, hvor man kan få den rette støtte? Den kamp føltes alt for stor, og jeg følte mig som en kæmpe fejl. Derfor droppede jeg ud af gymnasiet”

Spencer, 19 år – medvirkende i forestillingen

Forestillingen stiller skarpt på nogle af de udfordringer og bump på vejen, som unge i udsatte positioner kan møde på deres vej mod uddannelse.

Vi møder en gruppe unge fra FGU, som, gennem deres personlige fortællinger, giver publikum et bredt perspektiv på og indsigt i, hvorfor nogle unge falder fra en ungdomsuddannelse, hvilke udfordringer der kan være på vejen, og hvad der gør en forskel i forhold til at finde sin vej i uddannelsessystemet.

Mange unge i udsatte positioner har svært ved at gennemføre en ungdomsuddannelse. Forestillingen er et bidrag til at få unge til at føle sig set, hørt og forstået, så vi, i fremtiden, kan få flere unge til at lykkes med at gennemføre deres uddannelse og mærke, at de godt kan

Undervisningsmateriale: Der er i forbindelse med projektet udarbejdet undervisningsmateriale, som kan bruges både før og efter, at I har været inde at se forestillingen. Materialet kan også bruges uafhængigt af, om I har været inde at se stykket.

Download materialet her: GI’ MIG LI’ EN PAUSE – undervisningsmateriale

Projektet er støttet af Egmont Fonden