Fontanaskolens 10 års fødselsdag !!!

Sikke en tur det har været. 10 år og 163 elever senere står vi midt i en coronatid og brænder efter at få lov til at fejre vores fantastiske skole. Vi glæder os helt vildt til at invitere Jer alle sammen til et brag af en fest.

Ingen fejring uden en anekdote. Fra vores første beskrivelse om skolens værdier og særligt om medindflydelse står der: ” Helt konkret betyder det at medarbejdere og de unge der deltager i STU’en arbejder sammen i dagligdagens gøremål og deltagerpå lige fod i beslutningsprocesser…” Værdien af medindflydelse har ikke ændret sig, men omfanget har. Skolens første elever lærte os at det simpelthen er for uoverskueligt og langsommeligt at deltage i alle beslutningsprocesserne. ”Giv os nu bare et skema og lav noget undervisning!” var meldingen dengang😉. Snart skal eleverne være med til at bestemme skolens strategi for de næste år. Værdien af at slå lyttebøfferne ud og spørge nysgerrigt til elevernes oplevelse af positive forandringer står som en hjørnesten i skolens videre udvikling.

Til alle elever som har været med til at sætte deres præg og som har delt ud af deres værdifulde erfaringer. Tusind tak. Til alle Jer der har været med til at gøre det muligt. Tusind tak.

Vi glæder os til de næste 10 år.